Ce sunt hipsterii ?

Posted by Radu On 22 martie 2011 1 comentarii

Nu sunt sigur daca toata lumea e familiarizata cu termenul de hipster.
Am sa va explic pe scurt ce sunt hipsterii:


Hipsterii sunt creaturile acelea care ne-au penetrat granitele tarii de aproximativ 1an si jumatate.



Doctrina:
Ei sunt acele persoane care venereaza o multime de lucrurile si mentalitati noi, care sunt, macar aparent, creative si/sau inteligente. Acestia refuza sa se asocieze cu persoane care nu sunt macar aparent intelectuale, sofisticate si cu vreo aplecare spre moda si metafizic.


Acum te intrebi ce e rau in asta, nu? Pai stai sa iti explic printr-un exemplu:
Imagineaza-ti un hipopotam la o galerie de artă. Sigur poate belii ochii la operele expuse şi apoi se poate lăuda prietenilor săi hipopotami cu ce a văzut , dar orice om de rând mai deştept decât o conopidă mucegaita îşi va da seama că nu are nici o tangenţă cu ce se vede acolo. De fapt, majoritatea nici măcar nu cântăresc exact valoarea intelectuală sau creativă a unui lucru pe care "îl adoră" ci doar devin pasionaţi de el fiindcă alţi hipsteri le spun că asta te face mai cult.


Vestimentatie:
Majoritatea hipsterilor, fiind foarte inventivi si straluciti, au acelasi stil vestimentar, desi fiecare incearca sa fie unic (sau macar pretinde ca incearca). Mai jos este o poza cu aceste creaturi ciudate care vor "salva" lumea:






Spre deosebire de toate celelalte stiluri existente (goth, punk, rave, rock , etc.) hipsterii creeaza un paradox, fiindca ei sunt, dupa cum am mai spus, adepti ai lucrurilor/mentalitatilor noi si inteligente, iar oamenii care nu sunt hipsteri sunt in general impotriva lor.


Sper ca am clarificat ce este un hipster si de ce trebuie evitat sa se ia contactul cu aceasta specie.
P.S: Hipstareala este contagioasa.

1 comentarii:

Anonim spunea...

sunt jalnici.

Trimiteți un comentariu

back to top